zkažené zuby po antibiotikách
Vložil(a): hornakova.z@seznam.cz,24. 3. 2015 22.12
Maminky jdu si pro radu. Mám doma šestiletého klučinu který poslední dva roky bral často antibiotika. Má zatím až na dva zuby všechny zoubky mléčné. Ale teď po poslednich lécích mu totálně zezloutly zuby a vydrhnout fakt nejdou. Může to být z toho a můžu mu nějak pomoct? Děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Nevím jak u dětí, to by jsi se měla poradit s dětským zubařem. Já před lety měla hrozné skvrny na zubech, už jsem z toho byla docela zoufalá, k zubaři se mi rozhodně nechtělo a platit za to ranec, tak jsem si koupila bělící pudr s aktivním uhlíkem a to mi pomohlo krásně, i se mi zlepšila kvalita zubů.
Žofinka, 11. 1. 2018, 7.02
antibiotika toto bohužel dělají (tedy některá), ale pomoc od toho není
Mygara, 17. 8. 2017, 14.19
je to asi tak, ale ze zubů to ničím nedostanete, bohužel
k.o.r.i.n.e.k, 5. 12. 2016, 18.26
Bohužel antibiotika nejsou moc dobrého a můžou působit i takové potíže
Fuga, 21. 11. 2016, 14.46
pokud už na zoubcích flíčky jsou, tak s tím bohužel neuděláte nic, atb to občas dělají
hornakova.z@seznam.cz, 25. 3. 2015, 15.02
Ježíš nestrašte. Snad ne
Katka, 25. 3. 2015, 9.40
Ano, bývá to po antibiotikách
Bohužel řešíme stejný problém u tří a půl letého chlapečka. Vyskytlo se to u něj už loni a ptali jsme se na to stomatologa a u mléčných zubů se s tím nic nedělá. U druhých může pak pomoci bělení. Loni na podzim bral také antibiotika a různé druhy sirupů na kašel, tak se situace moc nelepší. Čistíme, čistíme, ale stejně tam žluté skvrny jsou.