Černá bábovka bleskovka
Vložil(a): Dudu,18. 5. 2019 15.33
Máslo si rozpustíme pro jednoduší práci, všechny ingredience by měly mít pokojovou teplotu. Správná hospodyňka si suroviny na těsto rozdělí do dvou mís - na suché a mokré. Já jsem od přírody trošku línějí, takže nejdřív dám do mísy suché ingredience -> mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao a promíchám je, pak přidám rozpuštěné máslo, vajíčka a mléko, zamíchám a než se mi rozehřeje trouba, tak mám těsto ve formě a dávám ho péct. Peču na 180°C cca hodinku. Někdy dám do bábovky méně těsta a zbytek do formiček - třeba medvídků jako jsou na obrázku.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (34 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 8. 5. 2020, 18.59
Jednoduchá a moc dobrá bábovka.
Trendyterka, 29. 9. 2019, 17.49
Bezva rychlovka ke kávě