Šlehačková mramorová bábovka
sledováno1× zobrazeno1808×
Vložil(a):slavuska,14. 2. 2018 3.58
Do mísy dám všechny suroviny,mimo kakaa,a ručně,nebo šlehačem,udělám těsto. Polovinu naliju do formy( mám silikonovou,tak nemusím vymazávat). Do zbytku těsta dám kakao,a naliju na světlé těsto. Peču v troubě na 180st,než je uvnitř hotová,většina receptů uvádí cca 40 minut,ale já se přiznám,že se mi nikdy nepodařilo péct jakoukoliv bábovku méně,než 75 minut,leckdy to trvá i 90,než je uprostřed hotová.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 21. 5. 2020, 15.37
Zaujalo mě přidání ovocné přesnídávky, je to dobrý nápad. Taky to vyzkouším
Trendyterka, 29. 9. 2019, 17.51
Velmi dobrá bábovka je kávě
Mygara, 7. 1. 2019, 11.00
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 5. 8. 2018, 18.56
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 23. 2. 2018, 15.59
to je zajímavá změna pro klasiku