Cizrna s lilkem v rajčatové omáčce
Cizrnu přes noc namočíme. Vodu slijeme, cizrnu vaříme doměkka v nové vodě s majoránkou. Asi 1 hodinu. Vodu slijeme a cizrnu osolíme.
Na olivovém oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájený lilek a na plátky nakrájené stroužky česneku. Přidáme trochu olivového oleje a restujeme zhruba 10 minut.
Přidáme nasekaná rajčata a necháme je prohřát. Směs osolíme, odstavíme a přidáme nasekaný koriandr.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 13. 1. 2019, 17.04
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 20. 11. 2018, 14.01
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 8. 3. 2018, 22.14
lilek s cizrnou je dobrá kombinace
Aliisha, 18. 12. 2016, 21.56
To bude určitě strašně dobré Mňam
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 15.48
super