Gnocchi s chřestem
Vložil(a): szendrejka, 18. 7. 2016 22.32
Chřest omyjeme a odkrojíme tuhé konce, krátce ho povaříme ve větším hrnci v osolené vodě. Vyndáme a pokrájíme na menší kousky a orestujeme na másle. Přidáme pokrájená rajčata, ochutíme solí, pepřem a přidáme smetanu. Necháme přejít varem a udržujeme v teple. Ve vodě co se vařil chřest, si uvaříme noky podle návodu, slijeme je a podáváme s připravenou zeleninou. Nakonec vše posypeme nastrouhaným parmazánem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 9. 1. 2019, 9.31
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 11. 2018, 10.20
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 12. 2. 2018, 6.10
noky bych si dala hned a ten chřest k tomu
dadinkamaminka, 6. 8. 2017, 19.52
Krásné jídlo Dala bych si
Aliisha, 18. 12. 2016, 20.44
Skvělá kombinace surovin.
jitka46, 27. 7. 2016, 22.36
já bez chřestu, ale proč ne? vypadá to zajímavě
Petra Schoberová, 21. 7. 2016, 7.00
Vypada to bajecne