Hermelín v bramboráku
Vložil(a): Karin Boušková,10. 1. 2016 20.23
Brambory oloupeme a nastrouháme. Vymačkáme z nich vodu, přelijeme teplým mlékem, přidáme vajíčka, rozetřený česnek, sůl a koření a promícháme. Nakonec vmícháme dle potřeby mouku.
2.Hermelíny si podélně překrojíme.
3.Na pánvi si rozpálíme olej, rozetřeme na něj bramborákové těsto, položíme půlku hermelínu a zakryjeme těstem.
4.Smažíme z obou stran, potom přendáme na papírovou utěrku, aby jsme odsáli alespoň část tuku. Takhle si usmažíme všechny 4 porce, ze zbylého těsta usmažíme "normální" bramboráky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 16. 1. 2019, 19.32
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 17. 11. 2018, 18.39
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 17. 4. 2018, 10.54
to mám strach, že mi to vyteče
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.24
Kalorická bomba, ale dala bych si
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 15.33
tak to bude dobtorka
nikihiphop, 12. 3. 2016, 21.11
Tak to slyším poprvé