Houbové špaldoto
Vložil(a): szendrejka,11. 9. 2017 9.07
Špaldové kroupy si na pár hodin namočíme do vody. Poté vodu slijeme a vaříme doměkka. Těsně před úplným změknutím přidáme na kolečka nakrájenou mrkev. Mrkev můžete samozřejmě uvařit či podusit zvlášť a poté přidat. Záleží na vás. Ve výsledku se stejně vše smíchá dohromady ?
Mezitím si do velké pánve dáme podusit houby (u nás se dusí houby i na mrazák, takže nám odpadá to dušení), přidáme cibulku, koření a až budou kroupy měké, vše smícháme dohromady a ještě chvilku "osmahneme/podusíme" na pánvi.
Podáváme se "zeleným posypem" ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 2. 8. 2020, 13.29
Výborné , dělám velmi často.
Kateřina Fárová, 26. 5. 2020, 20.47
Vypadá to dobře.
Mygara, 31. 12. 2018, 12.52
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 21.39
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 19. 12. 2017, 13.16
máte výborný název pro toto jídlo )