Hrníčkové langoše
Vložil(a): marianka,21. 10. 2015 10.50
Postup pro přípravu receptu: Hrníčkové langoše
Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.
Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.
Těsto lze použít i na pizzu
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 18. 1. 2019, 22.15
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 15. 11. 2018, 14.59
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
dadinkamaminka, 6. 8. 2017, 22.06
Langoše bych si dala
dadinkamaminka, 6. 8. 2017, 22.06
Langoše bych si dala
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.17
Langoše jsou mňamka.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.08
dobré
jitkamety, 22. 2. 2016, 22.15
mnam