Jáhlový praženec

sledováno1× zobrazeno824×

Vložil(a): szendrejka,24. 4. 2016 15.39

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

jáhly
250g
Zeleninový vývar
600-700ml
Olivový olej
1lžíce
Malá cibule
1ks
Mrkev nastrouhaná (můžeme přidat i jinou zeleninu)
150g
Sůl
-množství dle chuti
Bylinky dle sezóny a chuti
-množství dle chuti
Olivový olej na smažení
3lžíce

Svařte jáhly se zeleninovým vývarem a asi 3 minutky pomalu vařte. Pak vypněte a nechte přiklopené bobtnat asi 20-30 minut. Cibulku nakrájíme najemno. Polovinu oleje dáme do pánve a podusíme na něm cibuli a mrkev. Přidejte sůl a okořeňte bylinkami. Přidejte jáhly a za stálého míchání opečte. Zbývající olej dáme do pánve, jáhly zformujeme do tvaru koláče a dáme péct - nízká teplota - jenom zapečeme! Na talíři zdobíme čerstvými bylinkami.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 28. 1. 2022, 7.46

Musím vyzkoušet

nancy, 15. 11. 2020, 21.28

Z jáhel jsem ještě nikdy nic nedělala a tady je spousta recept§, které lákají k vyzkoušení.

danuse11, 6. 11. 2020, 19.46

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala

Žofinka

Žofinka, 14. 1. 2019, 9.25

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 20. 11. 2018, 13.58

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 8. 3. 2018, 22.34

manžel asi nebude moc potěšen, ale zkusím to

Petra Schoberová, 30. 8. 2017, 15.45

vypadá to opravdu báječně

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 11.52

Jáhly nasladko moc nemusím, ale takhle vypadají dobře

Aliisha

Aliisha, 20. 1. 2017, 22.20

Jáhly dělám jen na sladko, ale tohle se mi líbí

strihavkap

strihavkap, 25. 4. 2016, 17.54

Vegetarian nejsem , ale na tomhle si fakt posmaknu. Je to luxusni dobrota

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů