Jáhlový praženec
Svařte jáhly se zeleninovým vývarem a asi 3 minutky pomalu vařte. Pak vypněte a nechte přiklopené bobtnat asi 20-30 minut. Cibulku nakrájíme najemno. Polovinu oleje dáme do pánve a podusíme na něm cibuli a mrkev. Přidejte sůl a okořeňte bylinkami. Přidejte jáhly a za stálého míchání opečte. Zbývající olej dáme do pánve, jáhly zformujeme do tvaru koláče a dáme péct - nízká teplota - jenom zapečeme! Na talíři zdobíme čerstvými bylinkami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 9.25
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 20. 11. 2018, 13.58
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 8. 3. 2018, 22.34
manžel asi nebude moc potěšen, ale zkusím to
Petra Schoberová, 30. 8. 2017, 15.45
vypadá to opravdu báječně
Aliisha, 20. 1. 2017, 22.20
Jáhly dělám jen na sladko, ale tohle se mi líbí
strihavkap, 25. 4. 2016, 17.54
Vegetarian nejsem , ale na tomhle si fakt posmaknu. Je to luxusni dobrota