langoše
Vložil(a): LBM, 12. 11. 2021 17.20
Z vody, droždí cukru a lžíce mouky necháme vzejít kvásek.
V misce smícháme mouku, sůl, bílý jogurt, lžici oleje a kvásek v hladké nelepivé těsto.
Těsto na pomoučené pracovní desce rozdělíme na 10 částí které rozválíme na placku.
Necháme 15-20 minut kynout.
Poté smažíme z obou stran dozlatova.
Podáváme s kečupem. česnek a strouhaným sýrem
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (10 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
naseivanka, 28. 11. 2021, 22.21
No co vám budu povídat, vaření nikdy nebylo moc pro mě. Já jsem si radši zašla do restaurace, ale to se změnilo od té doby, co jsem se s přítelem nastěhovala do bytu. Začali jsme si vařit abychom ušetřili peníze. Já se teď naučila dokonce dělat i svíčkovou. To ale ještě manžel neví. Sháním nové titanové nádobí, doporučila byste mi některá něco?
ivetkaprochazkova, 29. 11. 2021, 23.28
Naučit se vařit svíčkovou jen tak na první dobrou? Tak to musíš být hodně zručná. Hele co se nějaké nádobí týče, tak já třeba nakupovala online přes web zgastro .cz. Možná znáš, možná taky ne. Já jsem s tím webem moc spokojená a ráda bych si příští rok koupila nové pánve.
naseivanka, 30. 11. 2021, 9.16
Jestli budeš vařit langoše, tak se podívej na http://www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi Tam by sis totiž mohla něco z jejich nádobí vybrat. Já vařím od svých 18 let a už jsem se toho naučila opravdu hodně. Začátky byly složité a stály mě hodně nervů, ale to už tak někdy bývá.
patricia077, 12. 11. 2021, 19.12
Znám a už jsme zkoušeli ale nejčastěji děláme klasiku ?