Pohahkové rizoto
Vložil(a): Minnie,29. 10. 2015 18.08
Pohanku propláchnout a zalít vodou tak, aby byla 5 cm nad pohankou. Za občasného míchání vařit 10-12 minut doměkka. Na oleji orestovat nakrájenou cibuli a česnek, přidat nadrobno nakrájené žampiony a mrkev, vše podusit asi 7 minut. Ke směsi přidat zbytek zeleniny a prohřát. Na závěr vše smíchat a dochutit solí, pepřem, petrželí a na talíři posypat jednotlivé porce nastrouhaným sýrem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 17. 1. 2019, 21.12
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 15. 11. 2018, 15.51
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 23. 4. 2018, 19.19
to je také výborné jídlo
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.12
Rizoto z pohanky jsem ješte nejedla.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.28
super
jitkamety, 22. 2. 2016, 22.18
velmi zajimave