Stánkové langoše
Vložil(a): nikolava,27. 4. 2015 11.54
Smícháme vlažné mléko, cukr a droždí. Necháme vzejít. Poté přidáme zbylé ingredience a necháme 30 minut kynout v teple.
Rozpálím olej na panvičce a odtrhávám si kousky těsta a udělám z něj placku, kterou dám na pánev. Opeču z obou stran. Opékájí se rychle.
Smíchám kečup s česnekem (nemusí být) a posypu nastrouhaným sýrem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Eliška Kozlova, 7. 2. 2019, 20.05
Receptů tu je fura, ale zkusila jsem tenhle a super, povedly se ?
Žofinka, 21. 1. 2019, 7.36
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 10. 11. 2018, 3.50
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 18. 6. 2018, 17.52
někdy se musí i hřešit
slavuska, 7. 1. 2018, 18.21
dělám vždy podle tohoto receptu, jen jsem si to upravila jen na 300ml tekutiny, a místo mléka stačí voda. Jsou výborné, nejoblíbenější jídlo dětí asi:)
Janako, 15. 4. 2017, 15.17
Vyzkoušela jsem a měly úspěch ?
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.02
Langoše miluji. Teče mi slina