Vegetariánské chilli
Vložil(a): szendrejka,30. 11. 2017 11.32
Ingredience:
- olej
- 3lžíce
- Cibule
- 1ks
- Červená paprika
- 1ks
- Česnek
- 1-2stroužek
- Mletá paprika
- 1lžička
- Chilli paprička
- 1ks
- Kmín drcený
- 1/2lžička
- Sójový granulát v surovém stavu
- 150g
- Zeleninový vývar
- 300ml
- Krájená rajčata bez slupky (může být i konzerva)
- 400g
- Majoránka
- 1/4lžička
- Sůl, pepř
- -množství dle chuti
- Kvalitní tmavá čokoláda
- 2množství dle chuti (Kostičky)
- Červené fazole uvařené nebo plechovka
- 400g
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme červenou papriku nadrobno, prolisovaný česnek, mletou sladkou papriku, drcenou chilli papričku, drcený kmín a asi 5 min opékáme. Pak přidámesójový granulát předem uvařený v osolené vodě nebo vývaru, dobře osmahneme, přidáme 300 ml vývaru, 400g sekaných rajčat (může být plechovka), 1/4 lžičky majoránky, 2 čtverečky kvalitní tmavé čokolády, čerstvě mletý pepř a dusíme 20 minut.
Nakonec přidáme 400g červených fazolí (uvařených nebo konzerva, ale musí se propláchnout), krátce povaříme, případně dochutíme solí, pepřem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 16.51
zajimeve , vyzkousime
Kateřina Fárová, 12. 9. 2020, 22.23
Chilli děláváme normální, toto musím vyzkoušet.
mikka27, 28. 5. 2020, 21.39
Chilli přidávám skoro všude
Mygara, 5. 1. 2019, 22.32
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 6. 8. 2018, 22.57
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
L.janicka.l, 9. 12. 2017, 21.52
Vypada to zajimave jen bych si to dala bez soji