Wrap s kari quinoou
Quinou propláchneme několikrát vroucí vodou a vaříme asi 15 min ve 400 ml vody, necháme dojít pod pokličkou.
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme rozetřený česnek, zasypeme kari a lehce podlijeme vodou, ať se nepřipálí. Přidáme sezamovou pastu, hrášek, kešu, nakrájenou červenou papriku, případně dosolíme a krátce povaříme.
Odstavíme, vmícháme lahůdkové droždí, mátu a smícháme s uvařenou quinoou. Vychladlé balíme do tortil spolu s ledovým salátem.
Podáváme s kysanou specialitou Sojade natural smíchanou s nasekanou mátou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 13. 1. 2019, 16.57
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 20. 11. 2018, 15.25
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 8. 3. 2018, 22.20
to je hodně zajímavé
Aliisha, 18. 12. 2016, 21.55
Pěkné. Vynechala bych kari. To nemusím.
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 15.48
vypada to užasně