Bratislavská buchta
Vložil(a): slavuska, 8. 3. 2018 2.28
Z mléka cukru a pudinkového prášku si uvaříme klasický pudink. Do mísy dáme mouku, cukr, vejce, vodu, olej, a prášek do pečiva, a uděláme těsto. Půlku těsta nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Do druhé půlky přidáme kakao,a nalijeme cik cak na světlou část. Stejným způsobem na to všecko nalijeme pudink. Pečeme na 180 stupňů asi 30 až 40 minut. Po vyndání z trouby ještě horký moučník potřeme zakysanou smetanou a posypeme grankem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 1. 6. 2020, 21.15
Zkoušela jsem jsou moc dobré.
mikka27, 20. 5. 2020, 18.18
Musí být moc dobrá
Trendyterka, 24. 9. 2019, 7.18
Zajimavé. Já si nejdřív myslela že je to krupice
Mygara, 7. 1. 2019, 20.46
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 4. 8. 2018, 16.32
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané