Kakaová buchta bez vajec a mléka
Vložil(a): veru.veru,22. 12. 2014 13.17
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme ostatní, vymícháme hladké těsto a nalijeme na plech vyložený papírem na pečení (nebo vymazaný a vysypaný). Pečeme při 200°C 10 – 12 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
pavlina.malina, 5. 2. 2021, 13.54
Tahle buchta je naše klasika, jen vždy vynechávám ocet a kávu. Používám ji skutečně často jako univerzální základ na buchtu, občas přidám strouhaná jablka, občas zakysanou smetanu, pudink... Je to i vynikající a jednoduchý základ na krtkův dort, takto jsem ji již pekla také mnohokrát. Díky autorce za super jednoduchý recept, který mě doposud nikdy nezklamal!
Trendyterka, 28. 9. 2019, 15.45
Vypadá opravdu moc dobré
Žofinka, 27. 1. 2019, 18.07
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 28. 8. 2018, 22.40
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 6. 2. 2017, 14.43
zajímavé, někdy opravdu doma nemám vejce a honí mě mlsná
Aliisha, 25. 1. 2017, 21.55
Fajn recept. Někdy ráda zkusím.