Brokolicová pomazánka
Mrazenou brokolici rozmrazíme a krátce spaříme ve vroucí vodě. Vychlalou brokolici nasekáme co nejjemněji a smícháme s Apetitem, nakrájenou cibulkou a nasekanou petrželovou natí. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem nebo jako dip k pečeným bramborám.Skvěle se pomazánka kombinuje s praženými mandlemi nebo kešu oříšky. Další obohacení může být i díky pečenému kuřecímu masu, uzenině nebo uzeným rybám.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 11.21
Místo apertura bych raději dala lučinou nebo jiný čerstvý sýr
Žofinka, 15. 1. 2019, 13.41
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 15.43
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 16. 4. 2018, 10.53
už jsem někdy viděla, ale nevyzkoušela
slavuska, 12. 3. 2018, 22.43
musím někdy zkusit, brokolici miluju
Aliisha, 13. 1. 2017, 21.44
Pomazánku z brokolice jsem ještě nejdela.