Domácí langoše
Příprava :
1)Zaděláme kvásek.
2)Pak do mísy dáme mouku, sůl, jogurt, olej a kvásek a zaděláme těsto. Pokud je tuhé, přidáme vodu, pokud se lepí, samozřejmě přidáme mouku.
3)Když je hotové těsto, hned rozdělíme na bochánky a ty rozválíme na placky, které pak necháme kynout cca 15 minut.
4)A můžeme hned pak smažit.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 14. 3. 2021, 15.06
stara dobra klasika z poctiveho cesta
mikka27, 15. 5. 2020, 15.46
Dělám langoše jinak , ale tento recept taky zkusím.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 15.41
Člověk občas neodolá