Domácí lučina
Vložil(a): Lenica,16. 11. 2014 16.27
500g jogurtu smíchám s 12% smetanou nebo zakysanou smetanou( 200-250g), přidám prolisovaný česnek a různé bylinky.Já dávám pažitku.Promíchám a dám na utěrku okapat přes sítko. Já používám obyčejné sítko a dám ho na hrnec.Nechám 24hod vykapat syrovátku, kterou použiji při pečení chleba nebo vypiji( je hodně zdravá). Přeji dobrou chuť :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 15.51
Také ji děláme
Žofinka, 29. 1. 2019, 9.17
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 4. 7. 2018, 22.31
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 11. 1. 2017, 23.00
Dělám jí a je mnohem lepší než kupovaná.