Domácí vlašské ořechy v pomerančovo-skořicovém kabátku
Vložil(a): veru.veru,3. 12. 2014 15.14
Roztopte troubu na 180°C, na pečící papír rozprostřete vlašáky a nechte péct 15 minut.
Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnou 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky, míchejte dokud směs zkrémovatí. Po vychladnutí ručně oddělte jednotlivé oříšky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 15.44
To vypadá hodně dobře
Žofinka, 28. 1. 2019, 14.20
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 10. 7. 2018, 22.38
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 11. 1. 2017, 22.53
Tohle je moooc dobré.
Petra Schoberová, 4. 12. 2016, 0.01
mnamka
k.o.r.i.n.e.k, 31. 5. 2016, 18.38
zajímavé