Králíčí pomazánka s kořenovou zeleninou a pečenou paprikou
Vložil(a): snany, 23. 9. 2017 9.26
Králíka upečeme s kořenovou zeleninou ( mrkev, petržel, celer), papriku rovněž upečeme v troubě ( v jiné misce než králíka), necháme trochu vychladnout. Vše nakrájíme na malé kousky a smícháme s lučinou. Hotovo.
Množství je přibližné. Využila jsem králíka jenž mi zůstal po obědě.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 8. 6. 2020, 15.50
Pomazánka se nám povedla
Trendyterka, 27. 8. 2019, 14.18
Když zbyde králík tak super, ale absolvovat tohle kvůli pomazané by se mi asi nechtělo
Mygara, 2. 1. 2019, 19.38
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 31. 8. 2018, 19.28
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 17. 12. 2017, 8.03
to je skvělé využití "zbytků" )
k.o.r.i.n.e.k, 14. 11. 2017, 16.23
Já si chtěla koupit králíka, ale ta cena mě odradila, tak pomazánka nebude