Pesto z medvědího česneku
Sezona medvěďáku je tu! :)
Lístky česneku omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Tyčovým mixérem v misce rozmixujeme nebo můžeme jen nožem nasekat nadrobno. Přidáme sůl, olej a zamícháme. Dáme do skleničky a uzavřeme. Uchováváme v lednici, kde vydrží do příští sezony medvěda. Pro větší říz můžeme přidat ještě 2 stroužky klasického česneku. Do pesta je také možné rozmixovat buráky nebo jiné ořechy, pesto tak dostává zcela jiný rozměr.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 10.51
Medvědí česnek je vynikající
Žofinka, 14. 1. 2019, 17.16
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 18.22
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 12. 3. 2018, 17.21
už se těším až začne růst
Aliisha, 13. 1. 2017, 21.37
A k čemu to pak využíváte?
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 6.59
super