Pomazánka z pečené červené řepy, s řeřichou a citrónovou šťávou
zobrazeno 1248×
Vložil(a): skřítek, 8. 9. 2016 10.53
- Řepu dobře očistěte, položte na kus alobalu, pokapejte olivovým olejem a položte na ni snítku nějaké bylinky, máte-li chuť.
- Zabalte do alobalu a pečte na plechu v předehřáté troubě na 200 °C přibližně 40 minut. Pokud byste nechtěli řepu péct, můžete ji též uvařit, ale výsledná chuť pomazánky nebude tak výrazná.
- Upečenou řepu oloupejte a nastrouhejte. Vmíchejte ji společně s řeřichou a citrónovou šťávou do lučiny, osolte a opepřete.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 21.34
Super. Červenou řepu miluju
Mygara, 27. 11. 2018, 9.28
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 30. 10. 2018, 21.27
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 30. 1. 2018, 18.28
pečená řepa, mnam