Rokfórová pomazánka s pečeným česnekem
Vložil(a): Lucie2,27. 10. 2014 9.18
1. Troubu rozehřejte na středně vysokou teplotu. Česnek zabalte do alobalu a půl hodiny pečte. Nechte vychladnout a pak vytlačte stroužky ze slupky.
2. Sýr rozetřete se žervé a zvláčněte jogurtem.
3. Dopepřete a dosolte, ale opatrně – plísňový sýr bývá hodně slaný. Chuť můžete ještě doladit špetkou cukru.
4. Česnek rozetřete plochým nožem nebo rozmělněte vidličkou a smíchejte s pomazánkou. Tu nakonec můžete posypat klíčky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 15.58
Ta skvělá kombinace... Tomu se nedá odolat
Žofinka, 29. 1. 2019, 21.23
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 29. 6. 2018, 17.28
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 11. 1. 2017, 22.40
Klíčky mungo jsem ještě nikdy nejedla. Kde je seženu?
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.45
musí byt dobrá