Rozhuda
Vložil(a): Lucie2,13. 10. 2014 21.52
Máslo utřete do pěny, přidejte tvaroh a podle potřeby zřeďte smetanou. Důkladně prošlehejte. Přisypte cibuli a pažitku, podle chuti osolte, opepřete a přidejte lžičku cukru. Vyšlehejte hladkou pomazánku. Chleby potřete silnější vrstvou rozhudy a ozdobte pažitkou. Pomazánku můžete také podávat
k vařeným nebo pečeným bramborům.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 16.04
Takové pomazánky máme rádi
Žofinka, 31. 1. 2019, 13.10
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2018, 14.57
s pažitkou je vynikající
slavuska, 12. 3. 2018, 23.13
výborný
Aliisha, 11. 1. 2017, 22.43
Vynikající. Také jí dělám.