Tučňáci jako jednohubky
Vložil(a): Anik,25. 11. 2015 13.42
Příprava tučňáků je velmi snadná a rychlá. Polovinu oliv rozkrojíme podélně na dvě půlky, ty budou tvořit křídla. Spojíme je šikmě napíchnutým párátkem s kuličkami sýru mozzarella nejlépe tak, že párátko odlomíme, aby nebylo vidět. Oloupanou mrkev nakrájíme na kolečka a v každém kolečku vyřízneme malou výseč, která bude tvořit zobáček. Tyto výseče strčíme do nerozkrájených oliv, které nám budou tvořit hlavičky. Ty pak spojíme párátkem se zbytkem těla - bříškem s křídly a s vykrojeným kolečkem mrkve, které představuje tlapky.
Tučňáky naaranžujeme kolem ledovce tvořeného dvěma plísňovými sýry.
Je třeba hosty upozornit na skrytá párátka držící křídla.
Místo oliv se dá použít i hroznové víno.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 13.11
To je super. Už jsem to viděla myslím i v televizi
Žofinka, 17. 1. 2019, 14.17
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Žofinka, 17. 1. 2019, 14.12
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 16. 11. 2018, 11.07
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 12. 1. 2017, 22.28
To je moc roztomilé.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.56
bezvadné