Vysočinová pomazánka
Vložil(a): Karin Boušková,15. 1. 2016 9.08
- V masovém mlýnku pomeleme salám Vysočina společně s cibulí a následně přidáme pomazánkové máslo, plnotučnou hořčici, tavený sýr, sůl, pepř a majonézu.
- Promícháme a po vychlazení natíráme na čerstvý chléb nebo křupavé rozpečené bagety
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 12.13
Vysočinu vůbec nekupujeme. Ani nevím kdy jsem ji jedla naposled
Žofinka, 16. 1. 2019, 17.08
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 11.27
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 16. 4. 2018, 11.57
moc hezky naservírovaná
slavuska, 12. 3. 2018, 22.47
neznám
Aliisha, 13. 1. 2017, 21.47
U nás se tomu říká salámová pomazáka a manžel jí miluje