Nejlepší vanilkové rohlíčky
Vložil(a):NikolaJ,12. 12. 2016 21.22
Ze surovin zpracujeme těsto a necháme v lednici odpočinout alespoň 30 min. Pak tvoříme rohlíčky, klademe na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 st. do růžova. Po upečení je nechejte chvíli vychladnout, jinak se vám budouo lámat. Obalte v moučkové cukru (někdo no něj přidává i van.cukr, ale já dávám vanilku do těsta).
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Lucieeva777, 2. 12. 2019, 18.19
Vypadaji vyborne. Musim vyzkouset mnam
Mygara, 4. 12. 2018, 15.38
Ještě je nespálit:-)
Žofinka, 15. 10. 2018, 13.32
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 21. 1. 2018, 3.30
Dělám stejné poměry a jsou skvělé
L.janicka.l, 17. 12. 2016, 12.11
Jsou vyborne, take delame. jen sem nikdy nepochopila proc vanilkove, kdyz ty to ma jen minimum, ja tomu rikam oriskove ?