Piškoty z pohankové mouky
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 3. 12. 2017 22.03
Žloutky ušleháme s cukrem a vodou do bílé pěny. Pak opatrně vmícháme mouku a sníh z bílků. Vyjde nám velice nadýchané těsto. Lžičkou dáváme bobečky na pečící papír. Mě to vyšlo na dva plechy. Pečeme asi 15 minut na 150 - 200 stupňů. Cukr by podle mě měl jít nahradit i stévií, ale netuším v jakém poměru.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 22. 5. 2020, 12.12
Jednoduchý receptík, taky upeču.
Mygara, 6. 1. 2019, 10.17
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 6. 8. 2018, 20.54
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
evca.eveli, 17. 3. 2018, 23.39
Povedli se. Nemají všechny stejný tvar, ani tvar kupovaných, ale jsou domácí Děkuji
L.janicka.l, 12. 12. 2017, 21.56
Povedli se. Kdyz vidim ty v tom krame (opavia polsko) maji upne stejny tvar. Takze supr