pistaciovo marcipánové srdíčka
Vložil(a): sestricka1989,1. 10. 2015 13.19
Marcipán, likér, cukr a hrubě mleté nebo sekané pistáciové oříšky a vypracujeme v těsto. Vyválíme na cukrem posypané desce 1 cm silný plát a vykrájíme malá srdíčka. Obalíme je v moučkovém cukru a necháme v chladu asi 2 hodiny odpočinout.
Potom srdíčka namočíme do rozpuštěné čokoládové polevy, ozdobíme pistáciovým oříškem a necháme oschnout. Uchováváme v chladu.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 19. 1. 2019, 18.31
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 14. 11. 2018, 21.02
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 22. 3. 2017, 8.45
to bude pěkně sladké
Aliisha, 31. 1. 2017, 21.44
Já marcipán moc nemusím
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.54
to bude dobrto bude dobrotka
nikihiphop, 14. 3. 2016, 23.25
Mnam marcipán mi moc šmakuje