Sněhové pusinky bez bílků
zobrazeno1979×
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,7. 7. 2018 18.55
Koupíme si plechovku cizrny nebo fazolí a slijeme. Šleháme velice dlouho až nám vznikne sníh do kterého všleháme cukr. Když je hmota tuhá, tak lžičkou vložíme do košíčků na muffiny, aby se pusinky neroztekly a sušíme v troubě na 90 až 100 stupňů dokud neztuhnou. Chutnají stejně jako klasické. Na zpevnění se prý dá přidat půl lžičky xantanové gumy.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 15. 5. 2020, 15.49
Vynikající pusinky.
Mygara, 8. 1. 2019, 17.16
Výborné, také musím vyzkoušet