Vanilkové rohlíčky z pohankové mouky
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,22. 11. 2017 7.43
Zkusila jsem zdravější verzi vanilkových rohlíčků a ty se teď budou řadit mezi neojoblíbenější cukroví. jsou tužší, ale pár dní v chladu a změknou. Pro jistotu je možné k nim přidat rozpůlené jablka a změknou rychleji.
Všchny suroviny jsem smíchala dohromady. Vanilkový lusk je potřeba otevřít a vydalabat dřeň a tu přidat také, ale určitě půjde nahradit vanilkou i v jiné formě. Vypracovala jsem těsto a nechla přes noc v chladu. Vytvarujeme rohlíčky nebo je můžete (jako jsem to udělala já) vložit do formiček na pracny. Upečeme při střední teplotě dokud nejsou okraje růžové.
Já jsem je neobalovala, ale je možné je obalit v sušeném ovesném mléce.
Z dávky bylo tolik rohlíčků, kolik je na obrázku.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 29. 5. 2020, 23.27
Další prima recept na cukroví.
Mygara, 4. 1. 2019, 17.17
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 6. 8. 2018, 23.15
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 5. 12. 2017, 18.49
vypadaji moc dobre a mam na ne chut
sestricka1989, 1. 12. 2017, 22.49
Moc se mi líbí