Žitné perníčky
Vložil(a):Katka,17. 12. 2016 12.13
Ze všech surovin zpracujte těsto a nechte 2 dny odpočívat v chladu. Pečte při 180 st. cca 7 minut dozlatova. Pokud je přepečete - ztvrdnou! Takže méně je více.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (10 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 4. 12. 2018, 21.11
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 15. 10. 2018, 11.40
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 20. 1. 2018, 22.52
Tak proto je mám někdy tvrdé
Katka, 17. 12. 2016, 18.33
Jsou trošku méně sladké než klasika, ale jiný rozdíl není.
Katka, 17. 12. 2016, 15.28
Katka, 17. 12. 2016, 18.32
Minimálně polovinu jich rozdáme po rodině a nic jiného nepečeme, takže zase tolik toho není. Ještě budeme zítra slepovat a zdobit.