Slávky bolognese
Vložil(a): Katka, 19. 6. 2016 17.57
Rozmrazíme slávky.
V hrnci osmažíme na olivovém oleji cibuli a česnek, přidáme 2 dcl vody a ještě 5 minut povaříme. Přidáme protlak, koření, vaříme dalších 5 minut a přidáme slávky. Zvolna vaříme dalších cca 10 min. Mezitím si uvaříme špagety.
Na závěr vše promícháme a podáváme. Já jsem omáčku dětem ještě rozmixovala, aby nebyly zbytečné řeči, typu - cibule, česnek a slávky ;o)) Chutnalo jim moc ;o)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (9 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 11. 1. 2019, 7.19
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 11. 2018, 9.30
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 7. 3. 2018, 4.49
to jsem v životě nevařila
Aliisha, 21. 1. 2017, 20.20
Klidně bych ochutnala
jitkamety, 20. 6. 2016, 10.02
Zajímavé
Katka, 20. 6. 2016, 18.20
A moc dobré ;o)