Bublanina s kuřecím masem a paprikou
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 26. 11. 2017 22.05
Ingredience:
- Na náplň:
- kuřecí prsní řízek
- 1-2 ks
- červená paprika
- 1-2 ks
- růžová sůl
- 1 množství dle chuti
- cibule
- 1 ks
- olej
- 1-2 lžíce
- pepř, kari, kurkuma
- 1 množství dle chuti
- Na těsto / korpus:
- pohanková nebo pšeničná polohrubá mouka
- 12 lžíce
- rostlinné mléko nebo klasické
- 500 ml
- vejce
- 3 ks
- strouhaný sýr
- 100 g
- olej
- 100 ml
- prášek do pečiva bez fosfátů
- 0,5 balení
- růžová sůl
- 1 množství dle chuti
Nejprve připravíme nádivku. Na kostičky nakrájenou cibuli osmažíme dozlatova na oleji. Přidáme nakrájenou papriku a kuřecí maso. Dusíme pod pokličkou. Směs osolíme, okořeníme, promícháme a necháme vychladnout.
Mouku, mléko, vejce, nastrouhaný sýr, olej, kypřící prášek a sůl vložíme do mixéru. Zpacujeme hladké těsto a nalijeme ho na plech vymazaný tukem nebo vyložený papírem na pečení.
Těsto poklademe připravenou vychladlou nádivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě 25 – 30 minut dozlatova.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 14.59
vypada lakave
mikka27, 28. 5. 2020, 19.46
Vypadá moc pěkně .)
Mygara, 5. 1. 2019, 20.17
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 7. 8. 2018, 6.55
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 5. 12. 2017, 3.50
zajímavý tip na obměnu, já právě vždy bádám, jak to kuře zase udělat )