Čínské kuřecí placičky
Maso se nakrájí na malé nudličky, smíchá se s olejem, vejci, jemně pokrájenou cibulí, kořením, cukrem, solamylem a solí. Nechá se odležet do druhého dne. Lžící nebo naběračkou se na pánvi (nejlépe na lívanečníku) dělají menší placičky, které se na rozpáleném oleji smaží z obou stran. Po usmažení je možné je nechat od přebytečného tuku okapat na ubrousku. Nejlepší jsou s barmborovou kaší a zeleninou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 17.24
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 21.26
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 12. 3. 2018, 17.35
vypadá to zajímavě
dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 17.52
To bych mohla vyzkoušet.
Aliisha, 20. 1. 2017, 22.06
To jsem ještě nedělala. Zkusím