Domácí pečený kohout
Vložil(a): szendrejka, 13. 11. 2017 15.57
Kvočna nám vyseděla více kohoutů a kluci už se ve výběhu nesnesli ? Nic se nedá dělat, co se udalo udalo, zbytek musel na pekáč ?
Kohouta jsme spařili a oškubali, taková prastará zaručená technika.... no a já ho dočistila a pouze nasolila a nakmínovala a dala do pekáčku se sádlem a vodou a pekla. Nejdříve přikrytého asi hodinu (1,5 hod) a pak jsem ho dopékala kvůli kůrčičce.
No co vám budu povídat, domácí je domácí ?
Omlouvám se za foto, u oběda jsem nestihla vyfotit čerstvé a měla jsem co dělat, abych zvládla vyfotit i toho ohřívaného k večeři - málem jsem neměla vůbec žádnou fotku ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 29. 5. 2020, 21.32
Vypadá lákavě
Mygara, 4. 1. 2019, 8.21
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 7. 8. 2018, 10.01
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 6. 12. 2017, 5.30
kohouta jsem měla snad jen jednou na víně v restauraci, jinak nemám zdroj