Hrachová kaše s kuřecím na kari
zobrazeno 1983×
Vložil(a): Minnie, 10. 9. 2021 12.24
KAŠE: Večer před přípravou namočit hrách do vosy. Druhý den hrách propláchnout, dát čistou vodu (aby sahala asi 1 cm nad hrách), osolit, opepřit, přidat prolisovaný česnek a vařit, až se bude hrách rozvářet. Pozor aby se nepřipaloval. Na talíři posypat osmaženou cibulkou.
MASO: Kuřecí prsa nakrájet na kostky. Na oleji osmahnout cibulku, přidat maso a restovat ze všech stran. Pridat sůl, kari, promíchat. Zalit vodou a vařit do změknutí masa. Na závěr zalít smetanou, nechat probublat a stáhnout z plotny.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (6 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
patricia077, 12. 9. 2021, 19.52
zajímavá kombinace