Jáhlové rizoto
Vložil(a):Katka,11. 5. 2016 13.31
Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme jáhly a vše krátce opražíme. Potom zalijeme horkou vodou, osolíme a dusíme do měkka, aby byly jáhly ještě sypké - cca 15 min. Mezitím na lžíci oleje osmažíme maso, přidáme nakrájené papriky a rajčata, zalijeme trochou vody, osolíme a krátce dusíme. Nakonec vmícháme jáhly, dochutíme majoránkou, pepřem, pažitkou a posypeme strouhaným sýrem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (29 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 13. 1. 2019, 12.32
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 21. 11. 2018, 7.24
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 8. 3. 2018, 21.24
místo rýže použ9t je dobrý nápad
Aliisha, 21. 1. 2017, 21.23
Vypadá to opravdu moc dobře
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 16.00
dobrota
Jaaaaba, 18. 9. 2016, 18.29
Vypadá to zajímavě, jen bych se chtěla zeptat, jestli není vhodnější nejdřív jáhly spařit horkou vodou, aby nebyly hořké ... díky