Kohout na medu
Vložil(a): szendrejka, 10. 1. 2018 7.53
Tak ani posledního kohouta se nám nepodařilo udat, tak skončil na pekáči ? měl 6 měsíců a už se pouštěl do našeho starého kohouta......
Kohouta si umyjeme, pokud je potřeba opálíme zbylé chloupky a prosolíme a nakmínujeme. Dáme do pekáčku, do kterého jsem dala olej a zalijeme vodou. Přikryjeme a pečeme do změkknutí. Před koncem odklopíme a polijeme medem. Párkrát ještě podlijeme, aby se vytvořila kůrčička a máme hotovo.
Podáváme s rýží nebo i s chlebem ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (28 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 21. 5. 2020, 13.51
Musí to být moc dobré.
Kateřina Fárová, 17. 5. 2020, 18.39
Vypadá moc, dobře, vyzkouším.
Mygara, 6. 1. 2019, 15.00
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 4. 8. 2018, 22.24
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané