Krůta s paprikami a česnekem
Krůtí maso nakrájíme na kostky. Bílek rozšleháme a smícháme s vínem a škrobovou moučkou. V této směsi obalíme kostky masa a necháme 1-2 hodiny marinovat. Papriky očistíme a zbavíme semen a nakrájíme na proužky. V pánvi rozpálíme olej, vložíme kostky masa a prudce opražíme a odložíme na teplé místo. Olej z pánve odlijeme, ponechámea si 2-3 lžíce a vsypeme do něj proužky papriky, prolisovaný česnek, cukr, pár kapek tabasca a sojovou omáčku. Dusíme až papriky změknou. Potom zalijeme vývarem a ještě prohřejeme. Krůtí maso rozdělíme na talíře a podléváme připravenou směsí.
Podáváme s rýží.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 20.25
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 13.19
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 22.07
Celkem fajn recept. Ukládám si ho
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 22.19
super