Krůtí se žampiony
Vložil(a): Lucie2, 30. 10. 2014 22.56
Očištěné porce krůty osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na polovině másla. V tlakovém hrnci zpěníme na zbytku másla drobně nakrájenou cibuli, přidáme porce opečené krůty a podlijeme vývarem. Tlakový hrnec uzavřeme a maso dusíme 25-30 minut. Maso vyjmeme, přidáme na plátky nakrájené žampiony (sušené houby předem namočíme a krátce povaříme). Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou a povaříme. Přilijeme smetanu, podle chuti osolíme, přidáme krůtu a prohřejeme.
Podáváme s rýží nebo s bramborami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 19.27
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 11.15
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 21.03
Dobré, ale já se tlakáče bojím
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 21.19
dobré