Kuře v soli
Vložil(a): veru.veru,23. 11. 2014 14.05
Do pekáčku nasypeme 1 kg soli. Na to položíme omyté a očištěné kuře a lehce ho osolíme zvenku i zevnitř. Pečeme na 200 stupňů asi 1,5 hodiny. A to je vše, pak už jen odřízneme kůži, která se dotýká soli, naporcujeme a servírujeme :-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 28. 1. 2019, 17.25
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 9. 7. 2018, 9.54
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 17.59
Tak to je mazec Toho bych se taky asi bála Je to ale zajímavé.
Aliisha, 16. 1. 2017, 22.34
Už jsem zkoušela a chutnalo nám
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 23.46
super