Kuře z Kašmíru
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,10. 1. 2017 22.44
V kastrolu rozehřejeme tuk a naporcované kuře na něm krátce ze všech stran opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, koriandr a ostatní koření. Podlijeme trochou horké vody a zakryté pokličkou vložíme do středně horké trouby. Pečeme asi 30 minut. Asi 10 minut před ukončením sejmeme pokličku a kuře necháme zezlátnout. Šťávu propasírujeme a ochutíme citrónovou šťávou.
Kdo chce, může zahustit ...
Jako příloha se hodí vařená rýže nebo těstoviny.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 8. 10. 2018, 12.26
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 16. 1. 2018, 6.25
Moc zajímavý nazev, ale já nemusím moc pálivé
k.o.r.i.n.e.k, 9. 5. 2018, 13.35
To vůbec nepálí taky nemám ráda pálivé je to jen trochu pikantní ale já tedy dávám sladkou papriku
Aliisha, 12. 1. 2017, 22.38
Netradiční recepty zkouším moc ráda.
rodinka, 12. 1. 2017, 0.27
Hrozne me zaujal ten nazev Jinak kuratko nekdy vyzkousim
L.janicka.l, 11. 1. 2017, 21.35
To si vyzkousim
patricia077, 11. 1. 2017, 12.09
Už ten název je zajímavý
k.o.r.i.n.e.k, 11. 1. 2017, 12.17
Já vždycky přemýšlela kde ten název děda vzal, ale asi podle koření
patricia077, 11. 1. 2017, 12.20
máte pravdu .-)
k.o.r.i.n.e.k, 11. 1. 2017, 12.50
To jsem si také říkala, ale kde by k němu můj děda přišel to nevím ... Ten recept je v jeho staré kuchařce co si psal, takže je ten recept starý tak padesát let spíše i více