Kuřecí kapsa s hráškovým krémem
Vložil(a): szendrejka,21. 12. 2016 12.38
Kuřecí prsa očistíme a do každého uděláme tenkým nožem zářez tak, aby vznikla kapsa. Bylinkové máslo připravíme ze 2 lžic másla a prolisovaného česneku s bylinkami. Vymažeme jím kapsu zevnitř a vložíme polovinu uvařeného vejce. Otvor uzavřeme párátkem. Prsa z obou stran osolíme, opepříme a jemně posypeme paprikovým kořením. Na pánvi si rozehřejeme olej a naplněná prsa zprudka opečeme. Pak je dopečeme v troubě 20 minut při 220 st.
Do hrnce nalijeme vývar, přidáme hrášek a vaříme 20 minut. Odstavíme a rozmixujeme na krém, který propasírujeme přes sítko a dochutíme solí, pepřem a zbylým máslem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 11. 10. 2018, 13.42
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 20. 1. 2018, 0.36
Moc krásná zelená barvička?
Aliisha, 23. 1. 2017, 22.02
To bude určitě vynikající
annicka, 27. 12. 2016, 17.17
Vypada to luxusne, hraskovy krem bude urcite vyborny
L.janicka.l, 26. 12. 2016, 21.51
To bude dobrutka ☺
Petra Schoberová, 22. 12. 2016, 5.51
vypada to parádně