Pečené kuře s medovo-hořčičnou marinádou
Vložil(a): Adelinka,28. 2. 2017 15.29
Kuře naporcujeme, mírně osolíme a připravíme marinádu. Na marinádu smícháme dijonskou hořčici, med, olivový olej, sůl, pepř a rozmarýn. Kuře dáme do pekáčku a zalijeme marinádou a všechny kousky pořádně obalíme. Pečeme v troubě při 170 °C a průběžně poléváme marinádou, která stekla po pekáče. Z marinády vznikne pěkná kůrčička.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 9. 11. 2020, 17.14
Vynikající marináda. Masu dodá skvělou chuť
Mygara, 17. 12. 2018, 12.05
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 29. 9. 2018, 14.34
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 5. 1. 2018, 6.19
Tato marináda je moje oblíbená
dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 17.39
Mám moc rada kuře na medu mnam
k.o.r.i.n.e.k, 7. 3. 2017, 20.22
Tuhle kombinaci miluji a přidávám ještě medvědí česnek