Bramborové ražniči
Vložil(a): Tenderka, 18. 1. 2017 19.28
Nakrájame si cibuľu, cesnak, slaninu a klobásu na kolieska a papriku na pásiky. Do ičistených zemiakov urobíme zárezy, pozor, aby sme ho neprerezali úplne. Ak sa stane, nevadí. Do zárezov striedavo dávame cibulu, cesnak, slaninu, klobásu a papriku. Poukladáme na vymastený plech, prikryjeme alobalom a pečieme. Pred dopečením posypeme strúhaným syrom.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 10. 12. 2018, 13.27
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 5. 10. 2018, 8.51
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
slavuska, 25. 5. 2018, 0.32
ražniči říkáme u nás něčemu jinému, ale tohle bych si dala hned
Fuga, 15. 1. 2018, 13.00
to je vážně super a krásně to vypadá
k.o.r.i.n.e.k, 12. 3. 2017, 22.43
Tomu říkáme zapečené brambory a je to moc dobré
Petra Schoberová, 22. 1. 2017, 20.56
vypada to moc dobre
rodinka, 20. 1. 2017, 11.11
To mame doma radi