Bramborový štrúdl
Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 12.59
Troubu rozehřejte na 180 °C. Uvařené brambory nakrájejte na malé kostičky. Nasekaný pórek povařte 3 minuty ve vroucí vodě a pak jej osušte. Obojí smíchejte spolu se strouhaným křenem, zakysanou smetanou, klobásou nakrájenou na tenká kolečka a tymiánem. Podle chuti osolte a opepřete. Listové těsto rozválejte a naplňte směsí, zabalte jako štrúdl, potřete mlékem a pečte asi 45 minut.
Místo klobásy můžete použít šunku nakrájenou na nudličky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 13.10
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
slavuska, 25. 5. 2018, 0.57
zajímavé a lákavé
Aliisha, 6. 12. 2016, 22.09
Opět netradiční kombinace brambor a listového těsta. Ráda zkouším nové recepty.