Buřtguláš
Vložil(a): Karin Boušková,17. 1. 2016 8.34
Cibule oloupeme a nasekáme na jemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.
2.Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.
3.Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme.
4.Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme. Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 16. 1. 2019, 10.51
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 11.39
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
slavuska, 25. 5. 2018, 2.41
buřtguláš miluju, jen se smetanou vůbec neznám
Fuga, 16. 4. 2018, 11.48
v tomto jídle perlí moje tchyně
Aliisha, 20. 1. 2017, 22.04
Máme moc rádi