Francouzské brambory
Vložil(a): Lucie2,26. 10. 2014 9.51
Brambory uvařené ve slupce oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte do máslem vymazaného pekáčku. Přidejte na kostičky nakrájený salám, nasekanou cibuli i dvě vařená vejce nakrájená na kostičky a opatrně promíchejte. V misce rozkvedlejte zbylé vejce, smetanu, nastrouhaný sýr a hořčici. Osolte a opepřete podle chuti a směsí zalijte brambory. Pečte při zhruba 200 °C dozlatova. Cherry rajčátka přepulte, dejte do mísy, pokapejte olejem, osolte a promíchejte s nasekanou petrželkou. Brambory naporcujte a podávejte s ochucenými rajčátky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 10.10
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 28. 6. 2018, 21.38
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 15. 1. 2017, 22.14
Ještě dávám hrášek
Aliisha, 15. 1. 2017, 22.14
Ještě dávám hrášek
jitkamety, 24. 2. 2016, 8.35
miluju
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.56
Výbirná klasika, peču je často.